Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Bučovice dorost - Lubná B 1:6 (autor Marek Kachlik)

10. 2. 2012

                                               1.kolo Zimního turnaje Morkovice

                                                                       11:00

 

FC Bučovice    1    -     6    FC Lubná „B“

                           /0   -     3/

Sestava:

Havránek E., Tichý P., Kachlík M., Nový M., Němec L., Kudlička R., Havránek M., Legner J., Jelínek R., Marcone N., Nový O., trenér: Havránek 

 

Na střídání připraveni: Polách T., Vala L. (střídáno hokejově)

 

V Neděli jsme nastoupili proti účastníkovy Okresního Přeboru  Lubné „B“ (byli posíleni o tři hráče A- týmu) v rámci 1. kola zimního turnaje v Morkovicích, ale také náš první společný první přátelský zápas. Do utkání jsme odjeli bez Jana Chadimy a Patrika Vrábela, kteří odjeli na hory, ale posílení o dva bývalé hráče bučovského dorostu a to: Ondry Nového a Lukáše Valu.

 

Naši hráči měli celý zápas míč na nohách, ale nedokázali využít této výhody. Většina našich útoků končila na hranici velkého vápna. Za to soupeř hrozil pouze z protiútoků. A to se mu také dařilo. Tým Bučovského dorostu může mrzet nevyužité šance Nikola Marconeho , který měl dvě šance na hranici malého pokutového území.  Veliké problémy nám dělal zmrzlý terén. Bylo vidět hodně uklouznutí ve středu hřiště tak i při zakončení a tak tedy naše střely končily buď v rukou brankáře hostí, nebo na pletivu za brankou hostů. Jedinou branku vstřelil Marek Havránek z penalty, když ho soupeř fauloval.

 

Velkou pochvalu si zaslouží kombinace, kterou jsme přehrávali hostí, ale bohužel po vápno.  Naopak velká mezera je ve finální části, kterou musíme zlepšit, abychom mohli pomýšlet na úspěchy jak v tomto turnaji, tak v sezóně.

Jelikož je tým v přípravě můžeme očekávat zlepšení. Další zápas sehrajeme v Neděli 5. 2. 2012 v 11: 00 proti dorostu Morkovic.

 

 

 

 

 

Odkaz soupeře : http://tjsokollubna.webnode.cz/home1/