Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelské utkání SK Slavkov - FC Bučovice 1:1 (0:1)

29. 3. 2012


Generálka, před začátkem Krajského přeboru, měla prověřit nakolik procent jsme připraveni bojovat o zachránění v tabulce. Po odehraném turnaji v Mórkovicích, který přinesl různé zkušenosti, ale i špatnou stránku, kterou byla reakce na výroky rozhodčího, který nebyl kvalitní. Do utkání nemohl nastoupit nemocný Marek Kachlík, který doufám na mistrovské utkání již bude.

PRVNÍ POLOČAS

Do utkání jsme vlítli bez respektu k soupeři a začali hned útočit.

20´ Roman Kudlička zahrával přímý kop... Nachází na zadní tyčce Honze Chadimu, který v souboji s obráncem vyhrává a hlavičkou vystavuje Marka Havránka do vyložené šance, který jako nejskušenější hráč na hřišti šancí nepohrdl. 0:1

V tomto okamžiku to vypadalo, že utkání ovládnem a budem se snažit navýšit skóré. Mohlo se tak stat hned v další útočné akci, kdy se na levé straně uvolnil Chadima a na vápno předkládá Markovi Havránkovi další šanci, nyní se však neprosadil.

Domácí se snažili zakládat útoky, ovšem naše obrana tyto náznaky eliminovala, a tak jsme mohli udeřit znovu my.
 

Jelínek Roman dostal krásný míč od Jirky Legnera a sám proti brankáři neuspěl.

Tak se málem stalo. Opět míč na levé straně a kombinace mezi Chadimou, Jelínkem. Míč si vzal Chadima stahl na střed a dalekonosnou střelou orazítkoval břevno.

První a jediná šance domácích za první poločas skončila taktéž na břevně, kdy záložník Tomáš Florián nebezpečně vypálil z pozad vápna.

Poločas byl z naší strany lepší, ale přeci jen hra nic moc

DRUHÝ POLOČAS

 

V druhém poločasi jsme se měli snažit o navýšení skóré a klidnou hru, ovšem dělali jsme pravý opak.

Nedařilo se nám takřka vůbec nic, soupeř začal být velmi důrazný a začal velmi zlobit.

V šanci se oběvil Slavkovský útočník, který si pohrál s obranou přehodil brankáře, ovšem trefil břevno.

Soupeř začal mít více ze hry a nám se nedařilo cokoliv vymyslet.

Největší šanci druhého poločasu měl z naší strany Marek Havránek, který z přímého kopu trefil břevno.

Za Slavkov hráli i mladí kluci, kteří byli i o 3 roky mladší, ale co si dovolovali to nikdo nechápal. Toto vyústilo po té co byl odpískán ofsajd Slavkova, ovšem útočící hráč dohrával Patrika Vrábel a ten neváhal a napral míč přímo do něj. V tom se na něj vrh další hráč Slavkova, ale i Patrik měl své ochránce, kteří za něj konflikt vyřešili.

85´ Nákop na útočníka Slavkova, který byl či nebyl v ofsajdu, ale pokračovalo se dál a řítil se sám na branku. Erik Havránek po výpovědi po zápase myslel, že je ofsajd a tak se nevrhl po míči a nechal útočníka Adama Kučeru dojít s míčem až do branky. 1:1

Utkání nemělo příliš velkou kvalitu, a tak doufáme, že na to co nejdříve zapomeneme a řádně se připravíme na první utkání Jarní části soutěže, kdy doma hostíme První mužstvo tabulky Kyjov.

 

Branky: Kučera - Havránek

 

Sestava: 

                        Havránek

         Vrábel                     Nový

Němec                                   Tichý

                       Legner

Kudlička                                 Jelínek

            Marcone       Chadima

 

 

Komentář Slavkova:

Branky: Kučera A.
Na hřišti ve Zbýšově jsme hráli zápas s týmem Bučovic. Sice zase na přírodním terénu, který ale stále nebyl ještě ve stavu, aby se dalo hrát pěkně po zemi. Bučovice byly v první půli lepším týmem. Vstřelily branku po pěkně zahraném přímém kopu. Několik dalších šancí likvidoval náš gólman a jednou nám pomohlo i břevno. Nám se nedařila kombinace a kluci byli pomalejší a málo se nabízeli. Jediná střela za poločas je trošku málo (břevno Tomáše Floriána).
O přestávce se trenér snažil hráčům trošku domluvit. Naši trošku přidali, a naopak klukům z Bučovic jako by docházely síly. Trošku zbytečně znervózněli, protože zápas měli do té doby celkem pod kontrolou. Z našich je nutné pochválit Ševu, který spolu s brankářem byl nejlepším Slavkovákem na hřišti. Škoda jen některých nepřesných uspěchaných přihrávek. Do šance se ještě dostal Martin Kohoutek, Ondra Půček (břevno), ale branku vstřelil Adam Kučera, když jeden z hráčů soupeře se zapomněl za obranou, která vystavovala Adama do ofsajdu. Ten unikl a s balónem zalezl až do branky.

.

font-size:large;p