Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Svratka Brno - FC Bučovice 3:2 (0:1)

26. 4. 2012

 

Svratka BrnoFC Bučovice 3:2 (0:1)

 

V sobotu ráno v 10:00 nastoupili k dalšímu zápasu naši hráči a po další výhře nad Morendou 3:0 se nebalí i třetí Svratky, která na ně čekala.

Při přijetí na hřiště naše hráče zaskočilo hřiště, které bylo malé a drnité, ovšem i přesto se na zápas přichystali a začali bojovat o body.

První utkání skončilo 2:5 pro Svratku, po té co jsme na domácím hřišti předvedli špatný výkon.

První poločas:

Utkání začalo velice opatrně na špatném povrchu se snažili všichni neudělat velkou chybu, a tak se hrálo ve středu hřiště.

25´ Špatné pohlídaní domácího útočníka, který se řítil sám a trefil tyčku.

30´ Pas dostává Roman Kudlička a ocitl se sám na vápně odkud razantní střelou zaměstnal dobře chytajícího brankáře.

32´ Únik útočníka za obranu, pokračoval sám a proti němu Erik. Útočník lobuje, ovšem o kousek míjí branku.

35´ Parádní akce po pravé straně uvolnění Romana Kudličky, centr do vápna odkud ze slibné šance přestřeluje bránu Petr Tichý.

42´ Rychlý protiútok po pravé straně Roman Kudlička s Jirkou Legnerem valili sami na jednoho hráč. Jirka si míč nechal a pokračoval až do vápna, kde ho sundal obránce a rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se staví Honza Chadima a penaltu proměňuje, když nebyla kvalitně kopnutá a brankář si na míč šáhl. 0:1

Konec poločasu:

První poločas skončil lépe pro nás, když na šance to bylo vyrovnané. Povrch nám dělal problémy, ale hráči se sním prali statečně.

Druhý poločas:

Do druhého dění jsme vlétli, tak dobře, že jsme již po 15 minutách mohli vést 4:0.

48´ Akce po pravé straně. Marek Havránek dává míč na Honze Chadimu před vápno, ten si prsy posílá míč do protipohybu obránce a ocitá se sám před brankářem, ovšem míč napral do něj.

52´Rozvážná kombinace domácích, obránce přihrává brankáři, ale přihrávku vypíchává Honza Chadima a z úhlu má bránu obsazenou dvěma obránci, snaží se přihrát na Romana Kudlička, ale vracející se hráči míč odkopli.

55´Rohový kop zahrává Nicol Marcone, míč přistává na hlavě Marka Havránka, ale ten v jasné šanci bránu netrefuje a tak je stav stále 0:1.

Po této 10minutovce jsme mohli vést velkým rozdílem, ovšem se nepodařilo, ale mysleli jsme si, že si vytvoříme ještě a bude to vpohodě.

60´Čeho jsme se nejvíce báli, bylo pravdou. Domácí zahrávali roh, roh odvrátil Marek Kachlík na vápno, odkud střílí útočník a nastřeluje Patrika Vrábela do ruky, kterou měl vysoko u obličeje. Rozhodčí píská penaltu. K té se staví hráč Svratky a branku dává, ovšem Erik míč takřka chytnul, chybělo trošku štěstí. 1:1

70´Ta samá akce, jako ve 42 minutě, Marek dává míč na Honze Chadimu, ten sklepává míč na vápně na střelu a razantní střelou umísťuje míč k levé tyčce. 1:2

73´Roman Kombinace po levé straně, Roman Kudlička motá hráče, dává míč do běhu Romanu Jelínkovi, který uniká po levé straně a dává míč před bránu, kde se objevuje sám Jirka Legner, ale míč má dlouhou nohu, a tak jen lehce kope do míče a do brankáře.

80´ Domácí zahrávají roh, centr na penaltu a Marka Kachlíka přeskakuje soupeř a dává branku pod břevno.  2:2

86´Další akce domácích aut na levé straně, následně centr do vápna na hráče obsazeného Jirkou, který vstřílí krásnou hlavou gól na 3:2

Veliká chyba obrany, že nechala Jirku hlídat kluka o hlavu vyššího.

Konec zápasu

Smíšený pocity vládnou po konci tohoto vyhroceného a napínavého utkání. Naši hráči měli dobře rozehraný zápas, ale rozhodující byla opět špatná koncovka, která nás zklamala. Následně se povedlo domácím s minima vytěžit maximum, a tak vyhráli. Škoda no, ale pokud takový výkon budeme předvádět, tak nemáme strach, že výsledky nebudou přicházet.

 

Branky: Elis, Langer, Pelikán - Chadima 2

Žlutý karty: Vrábel

Sestava:sestava.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenéři:

VRÁBEL, HAVRÁNEK trener-v.jpgtrener-h.jpg

 

 

 

 

Výsledky Bučovic:

Starší dorost:  FC Svratka Brno – FC Bučovice 3:2 (0:1)

Mladší dorost FC Svratka Brno – FC Bučovice  3:0 (3:0) kontumace

Muži:                FC Bučovice - FC Velká n. Veličkou 0:0 (0:0)