Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Bučovice - FC Mutěnice 2:4 (0:3)

21. 5. 2012

 

FC Bučovice - FC Mutěnice 2:4 (0:3)

K dalšímu domácímu utkání nastoupili naši dorostenci, za nepříjemných podmínek. Déšť kropil hlavy, kaluže si dělali srandu z podklouzávání hráčů.
Soupeř byl jasný. O 3 body před nama sídlící Mutěnice, které bojují o záchranu stejně, jak my, a tak toto utkání nás mohlo posunout opět před ně.

Minulé kolo borci, urvali první vítězství na venkovní půdě, a tak byli na toto utkání plně připraveni po duševní stránce.

První poločas:

Takový začátek nikdo nečekal. Naši dorostenci se dostali pod tlak, vytvářející soupeř, z kterého se osvobozovali náznaky šancí, či přečíslení.

10´ Hosté zahrávají rohový kop. Pro míč vybíhá Erik Havránek, ale počíná si velice špatně, neboť před ním hlavičkou poslal soupeř míč do brány. V této situaci měl brankář, při výběhu míč spacifikovat a když by to bylo nutné, tak i kolenem hráče odstrčit, ale nestalo se tak a tak hosté vedli. 0:1

Hosté hrájí velice dobře, napadali naší rozehrávku a nedali nám žádný prostor k ohrožení jejich branky.

20´ Akce hostů přes střed hřiště. Stopeři prodají a hráč se žene sám na brankáře, se kterým si nedělá problémy a krátkou kličkou a následnou střelou pod něm zvyšuje skóré na 0:2

30´ Faul za polovinou hřiště. K míči z velké dálky se staví stoper hostů. Jeho úmyslem je kopnout centr k bráně, kde nabíhali ostatní. Centr kope přímo na bránu. Pro něj si vybíhá osamocen Erik Havránek a řve máám, ale nestalo se tak, míč chtěl chytnou mezi ruky, ale ten mu jimi proklouzl a soupeř vedl již 3:0.

Soupeř si vytvořil, ještě několik šancí, které zklikvidoval brankář, nebo obrana. Co se týče útočné hry našich, tak ta byla velice špatná, měli jsme náznaky šancí, ale jen z řídka, branku soupeře jsme příliš neohrozili, jen nějakou tou střelou z dálky, či centr do vápna.

Konec poločasu: První poločas je za námi a naši dorostenci z něj vycházejí poražení vysoko 3:0. Po špatném výkonu, si tento výsledek zasloužili. Do druhého poločasu jim nezbývalo nic jiného, než se pokusit náskok snížit a hlavně nedostat větší debakl.

Druhý poločas: Jako by jsme to neříkali, nedostat hned branku.

55´ Mutěnice zahrávají rohový kop. Míč odvrátí na vápnu, dokud se vrací zpět do chumlu, a odtud uklízí útočící hráč míč do sítě. 0:4

Mužstvo Mutěnic, mohlo víst i o více branek, neboť naše hra, byla tragická, ale po této brance, jakoby naši ožili. Najednou všechno šlo, přihrávky po zemi se dařili, nikdo míč netahal a snažil se rozvinout akci.

65´ Akce po levé straně, Mira Nový centruje míč do vápna, do kterýho si nabíhá záložník Nicol Marcone a z oleje míři k bližší tyči a brankáři nedal šanci. 1:4

75´ Autové vhazování na levé straně. Roman Jelínek háže na Honze Chadimu, ten si zpracovává na prsa, přehazuje si hráče, kterými je hlídán a míří sám před bránu. Tam si nabíhá Jirka Legner, kterému také míč posílá a ten levou nohou na vzdálenější tyč snižuje stav na 2:4

V tuto chvíli byli naši dorostenci, jasně na koni a tlačili se do vápna hostů. Ti odolávali a zakládali rychlý brejky, který zlikvidovala obrana v čele Marka Kachlíka a Patrika Vrábela.

Naši kluci si vytvořili ještě menší slibné šance, ale branku již nevstřelili.

Konec utkání

Utkání skončilo jasně pro soupeře. Naši dorostenci si mohou bučit do hlavy, proč nehráli celý zápas, jak v posledních 30 minutách.

Tato prohra, jisto jistě zamrzí, ale nedá se nic dělat, jen přemýšlet o dalším zápase, kdy zajíždíme do osmých Tasovic.

Branky: Marcone, Legner

Sestava:

 sestava.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenéři:treneri.jpg

 

 

 

 

 

Výsledky Bučovic

Starší dorost:  FC Bučovice – FC Mutěnice 2:4 (0:3)

Mladší dorost: FC Bučovice – FC Mutěnice 0:1 (0:0)

Muži:                  FC Dražovice – FC Bučovice 1:0 (1:0)