Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Bučovice - FC Kuřim 1:2 (0:0)

3. 5. 2012

FC BučoviceFC Kuřim 1:2 (0:0)

 

V sobotu po poledni naši dorostenci rozpoutali další domácí bitvu, ve které se snažili získat další body, po té co doma na jaře ještě neprohráli.

Minulé kolo jsme nešťastně prohráli na Svratce a tak jsme si chtěli spravit náladu, když jsme hráli proti 3. celku tabulky.

První utkání skončilo 5:1 pro Kuřim, a tak jsme jim tuto velkou porážku chtěli oplatit.

První poločas:

Úvod utkání byl ne příliš zajímavý, jako celý první poločas. Hra se přelévala ze strany na stranu a jen s malými výpady do přímého ohrožení obou brankářů.

40´ Jedinou velkou šanci měl útočník hostů, který prošel před obranu a střelou kolem šibenice netrefil branku.

0:0

Konec poločasu:

První dění skončilo nerozhodně bezbrankovou remízou, ani jeden tým neměl převahu, ovšem ani jeden si nevytvořil pořádnou šanci.

Druhý poločas:

Do druhého dění jsme nastoupili špatně, neboť hned v úvodu jsme inkasovali branku.

55´ Akce hostů po levé straně přihrávka před bránu a klidné zakončení útočníka. 0:1

60´První velká šance přišla po přímém volném kopu, kdy Marek Havránek centroval na zadní tyč, odtamtud vrátil před branku míč hlavou Honza Chadima a prázdnou branku netrefil Roman Jelínek.

 

62´Soupeř opět zahrozil po akci středem a únikem útočníka za obranu. Všechno zahasil Erik Havránek

65´Vyrovnáno! Erik Havránek vykopl míč, ten přeskočil vytaženou obranu soupeře, za míčem sám uniká Honza Chadima, brankář vybíhá ale pokluzuje a při následném souboji ve vzduchu vítězí Honza a poté již s klidem uklízí míč do brány samá akce, jako ve 42 minutě, Marek dává míč na Honze Chadimu, ten sklepává míč na vápně na střelu a razantní střelou umísťuje míč k levé tyčce. 1:1

75´Hosté zahrávají rohový kop, ten odvrací Marek Kachlík vedle brány, kde míč nastřelí Roman Jelínek do útočníka a končí v zámezí. Pomezní ukazuje odkop, ovšem rozhodčí, který viděl „kulový“ , neboť stál za 5 hráči odpískal roh. Roh rozehráli a dali branku, která připadá na vrub rozhodčího a částečně i Erika Havránka, který vyběhl, ale na půli cesty se zastavil, a tak nechal odkrytou branku. 1:2

85´Velká snaha našich hráčů zvrátit tento nepřízniví stav nepřinesla ovoce, naopak málem jsme mohli inkasovat branku na 1:3, poté co Erik nechytl míč pořádně a vypadl mu z ruky přímo k soupeřovi, jenže ten s ním naložil velice špatně.

Utkání nemělo špatnou úroveň, oba celky se snažili neudělat velké chyby, ale možná i to jim bránilo v útočení. Škoda ztráty bodu na domácím hřišti, ale hlavy nahoru a příště se vyhraje.

Konec zápasu

Utkání nemělo špatnou úroveň, oba celky se snažili neudělat velké chyby, ale možná i to jim bránilo v útočení. Škoda ztráty bodu na domácím hřišti, ale hlavy nahoru a příště se vyhraje. Příští utkání zajíždíme do 6. Kohoutovic.

Branky: Chadima – Stříž 2 

Sestava:

 sestava.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenéři:

 trener-v.jpg

  VRÁBEL

 

 

   

trener-h.jpg

  HAVRÁNEK

 

 

 


 

Výsledky Bučovic:

Starší dorost:  FC Bučovice – FC Kuřim 1:2 (0:0)

Mladší dorost: FC Bučovice – FC Kuřim 0:14 (0:8)

Muži:                FC Moravan Lednice - FC Bučovice 1:4 (0:2)